Djali i Donald Trumpit ka qenë një nga votuesit më të zjarrtë në Shtetet e Bashkuara, kur i ati i tij është në garë për president, por ka bërë një gabim të madh.

Ai ka plotësuar formularin dhe ka postuar në Twitter një foto të tij.

Ky veprim është tërësisht i ndaluar në SHBA dhe NYMag.com shkruan se një foto e votës mund të gjobitet me njëmijë dollar deri në një vit burg.

eric-trump