0Shares

Kondomët Latex mund të jenë funksional por ata nuk janë veçanërisht tërheqës.

Së fundi Daniel Resnic dhe Ray Chavez nga Origami Condoms dëshirojnë të përmirësojnë përvojën seksuale me mbrojtës duke paraqitur një produkt të ri me dizajn më të lëmueshëm i cili përbëhet kryesisht nga silikoni.

Përveç faktit se produkti i ri është më i zgjatshëm dhe më fleksibil se latex, silikoni gjithashtu është më efektiv ndaj ndalimit të bartjes së viruseve dhe bakterieve.

Videoja krahason prototipin e produktit të ri me një perservativ tradicional duke treguar se si lubrikimi i brendshëm i lejon produktit të shtrihet shumë më shpejtë.

Linjat fluide janë të përshtatura me ambientin e mbrendshëm vaginal duke stimuluar ndjenjën e seksit pa mbrojtës. Ekipi ende po eksperimenton me dizajnin e produktit; versioni më i fundit përfshin një rezervar të veçant në majën e kondomit për të mos lejuar rrjedhjen e lëngjeve spermatozoide. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)