E drejtuar nga Keke Palmer dhe me prezantuese si Bella Hadid dhe Bebe Rexha mbrëmja e ndarjes së çmimeve ishte fantastike.

Përveç muzikës së bukur këtë natë, janë edhe pamjet e personazheve pjesëmarrëse ato që tërheqin vëmendjen tonë.

Ne shpesh kërkojmë inspirim për modelin e ardhshëm të flokëve ose thonjve në ngjarje të tilla.

Foto: GettyImages

Arti i thonjve ka marrë hov vonë, por po bëhet më i rëndësishëm dhe madhor me kalimin e viteve.

Manikyri francez kanë filluar të rikthehet bë trend, së bashku me trendet e tjera vjeshtrore.

Më poshtë gjeni dizajnët më të bukura të manikyrit në këtë ceremoni, nga të cilat mund të inspiroheni:

Ariana Grande

Bebe Rexha

Doja Cat

Keke Palmer

/Telegrafi/