Ndonjëherë një shtrat, i cili duhet të jetë një ‘poligon’ i kënaqësisë, bëhet një makth për disa femra.

Për ta ndarë atë me “shëndet dhe lumturi”, sigurohuni që të mos bëni disa gabime fatale për marrëdhënien tuaj ose martesën më parë, transmeton KP.

Ju nuk hiqni çorapet tuaja gjatë seksit – kjo mund ta bëjë atë shumë të irrituar, dhe kështu ju tregoni se nuk ju intereson sa duhet, por ju bëni “atë”, nga rruga.

(Foto: The Guardian)

Ju shikoni në telefon gjatë seksit – në këtë rast me të vërtetë nuk ju intereson, nëse është ndryshe, bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj…

Flasim pisët – ‘hëm’… kjo mund të jetë një shpatë me dy tehe. Nëse jeni një Kazanovë, atëherë tregimet e ndyra gjatë seksit mund ta nxisin vetë marrëdhënien, por përndryshe, pasojat mund të jenë të pallogaritshme.

(Foto: MS Trust)

Pa paralojë – asnjëherë! Kjo “kruajtje e thatë” mund të ketë efekt vetëm që të mos t’ju dojë më kurrë.

Në të njëjtën kohë, në të njëjtin vend – kjo rutinë do të dështojë dhe nëse nuk dëshironi që partneri juaj të përfundojë në një shtrat tjetër, urgjentisht përfshini kreativitetin.