Duke pasur parasysh se sa i rëndësishëm është një ekran i telefonit në përvojën tonë dhe sa i nevojshëm është që të ndërveprojmë me të, është e sigurt të thuhet se performanca e duhur e ekranit është e domosdoshme. Për fat të keq për disa përdorues të OnePlus 6T, duket se ata kanë disa probleme lidhur me ekranin në telefonat e tyre.

Nëse e shihni videon më sipër, shfaqet ekrani i OnePlus 6T, ku në fund të videos, do të vini re një ekran statik / dridhje në ekran që me sa duket ndodh papritmas. Është e paqartë se çfarë mund të jetë shkaktari pasi përdoruesit po raportojnë se duket se ndodh në mënyrë të rastësishme.

Megjithatë, nëse ka një gjë që shumica e këtyre përdoruesve ndajnë të përbashkët është se ata ose janë duke përdorur sistemin e njohjes së fytyrës ose sensorin e gjurmëve të gishtit në ekran, me problemin që zakonisht ndodh në kyçje. Rifreskimi i karakteristikave nuk duket të jetë në gjendje të zgjidh çështjen kështu që duket sikur kjo mund të jetë një problem harduerik dhe jo në softuer.

OnePlus ende nuk i përgjigjet zyrtarisht raporteve por me sa duket kompania është e vetëdijshme për këtë problem. /Telegrafi/