Është kapluar nga flakët një autobus në rrugën Shkup – Shën Nikollë.

Akoma nuk ka informacione për fatin e udhëtarëve dhe arsyet për djegien e autobusit.

Siç shihet nga pamjet e publikuara nga TV Vis, në vendin e ngjarjes nuk janë autoritetet zjarrfikëse.

Ndërsa pritet që gjatë ditës së sotme MPB të del me detaje në lidhje me këtë rast.

Гори автобус на автопатпт Скопје- Свети Николе.

Publiée par TV Kanal VIS – Strumica sur Vendredi 4 septembre 2020