Mbi një vit e gjysmë industrisë së ushqimi dhe tryezave tona i është shtuar vaji i vetëm vendor në industrinë e ushqimit, vaji Floil.
Vaji ky që përmban vitaminat K dhe E të cilët shërbejnë si përforcues dhe anti-oksidant, dy elemente thelbësore që vitalizojnë trupin tonë dhe na bëjnë të ndihemi në formë.

Por përparësitë e vajit Floil nuk ndalen me kaq:

Floil është vaj i rafinuar 100%.

Pa kolesterol.

Pa aromë gjatë fërgimit.

Dhe ku ka më mirë se në festën më të rëndësishme për gruan apo nënën të bëni dhuratë vajin magjik Floil.

Urime festa e 8 Marsit nga Floil! /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar