Prokuroria Themelore në Gjakovë, brenda periudhës kohore Janar-Qershor 2021, ka  ngritur 71 (shtatëdhjetenjë) aktakuza, kundër 71 (shtatëdhjetenjë)  personave, për veprën penale “Dhuna në familje”.

Prokuroria Themelore në Gjakovë mbetet e përkushtuar në luftimin e kriminalitetit, ngritjes së efikasitetit në punë, transparencës e llogaridhënies.

Si dhe, është e angazhuar që të kryejë me seriozitet të lartë të gjitha rastet, përfshirë ato që kanë të bëjnë me dhunën në familje thuhet në njoftimin e Prokurorisë Themelore në Gjakovë./Telegrafi/.