LAJMI I FUNDIT:

Dhjetë hotelet më të mira në botë – sa kushton një natë në këto perla magjepsëse?

Dhjetë hotelet më të mira në botë – sa kushton një natë në këto perla magjepsëse?

Pas më shumë se një viti bllokimesh, karantine dhe distancimesh shoqërore, ne të gjithë jemi më se të gatshëm për një pushim të madh, kremtues.

Por, fatkeqësisht, me shumë kufij ndërkombëtarë ende të mbyllur dhe disa vende përballen me valët e tyre të dytë – ose të tretë, ose të katërt të COVID-19.

Pjesa më e madhe e botës nuk është gati për udhëtime të shkaku i frikës së infektimit dhe numrit të vogël të vaksinimit (megjithëse ka sigurisht shenja të progresit).

Akoma, ne mund të planifikojmë, apo jo, raporton cnn?

Nga ishulli tropikal i Maldiveve në Hawaii, te urbanizmi magjepsës në Sidnei dhe Hollywood deri në Singapor, ne jemi duke ëndërruar – dhe duke kursyer – për këto pushime pas pandemike. /Telegrafi/

Reklama

Brando, Polinezia Franceze – 2800 euro një natë

W Melbourne, Australi – 371 euro një natë

Sensei Lanai, Four Seasons Resort, Lanai, Hawaii – 932 euro një natë

Hotel Chateau du Grand-Luce, Francë – 600 euro një natë

Jack’s Camp, Botswana – 1200 euro një natë

1 Hotel West Hollywood, Los Angeles – 555 euro një natë

Crown Sydney, Australia – 700 euro një natë

Grand Hotel Tremezzo, Itali – 810 euro një natë

Soneva Jani, Maldive – 2700 euro një natë

Raffles, Singapore – 780 euro një natë