Renovimet e shtëpisë nuk janë aq lehtë sa duket, dhe edhe pse disa prej nesh e llogaritim vetveten si “dizajnerë” të mirë, mundësia për gabime është e madhe.

Disa njerëz nga gjithë bota kanë shpërndarë foto të dështimeve të tyre në renovimet që ata tentuan t’i bëjnë nëpër shtëpitë e tyre. /Telegrafi/

“Privatësia” në tualet

Përjetësimi i insektit në muret e shtëpisë

Dera për “macen merimangë”

Lyerja briliante e parketit me llak

“Lyerja e shkallave”

Shkallat për hyrje nga dritarja

Thyerja e murit kryesor të shtëpisë