Nëse dëshironi të zvogëloni sasinë e shpenzimit të parave, andaj këtë truk duhet patjetër ta provoni

Për çdo ditë mendoni për llogaritë të cilat patjetër duhet t’i paguajmë por që na krijojnë stres, transmeton Telegrafi.

Pothuajse nuk ka shtëpi në të cilën pagesa e llogarisë tashmë nuk është luks, mirëpo a e keni ditur që uji që shpenzohet çdo herë kur shkojmë në tualet shton faturën?

Nëse dëshironi të zvogëloni faturën e ujit, e gjitha që duhet të bëni është ta fusni një shishe plastike e mbushur me ujë në kazanin e ujit të guacës së WC-së.

Në këtë mënyrë vëllimin e kazanit do ta zëvendësoni me sasi të caktuar uji i cili do të jetë në kazan dhe kështu do të zvogëloni sasinë e ujit që e shpenzoni kur e lëshoni ujin.

Për më shumë hollësi dhe për më shumë këshilla të dobishme që mund t’ju ndihmojnë të kurseni para, shikojeni videon:

5 money-saving tips to try at home

5 money-saving tips to try at home.👏🏼😄bit.ly/2dhk7Hd

Publiée par 5-Minute Crafts sur Jeudi 19 janvier 2017

/Telegrafi/