Sipas rezultateve të deritashme, Lidhja Demokratike e Kosovës ka siguruar 24 deputetë.

Këta janë kandidatët për deputetë të LDK-AKR-së dhe Alternativës (Dokument) Këta janë kandidatët për deputetë të LDK-AKR-së dhe Alternativës (Dokument)

Nga koalicioni LDK-AKR-Alternativa, AKR ka siguruar katër deputetë ndërsa Alternativa i ka dy.

Lista me 30 kandidatët më të votuar të koalicionit LDK-AKR-Alternativa?! (Foto) Lista me 30 kandidatët më të votuar të koalicionit LDK-AKR-Alternativa?! (Foto)

Deputetët e legjislaturës së kaluar nga radhët e LDK-së që nuk do të jenë më deputet, janë si më poshtë:

• Skënder Hyseni
• Sabri Hamiti
• Ali Sadriu
• Sali Morina
• Doruntina Maloku
• Muhamet Mustafa
• Nuredin Ibishi
• Njomza Emini
• Melihate Tërmkolli

/Telegrafi/