Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet përforcuara në komunikacion.

“Vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar 334 gjoba, prej të cilave 24 janë për mosregjistrim ose probleme teknike në automjete, 10 për vozitje nën ndikimin e alkoolit, 33 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 20 për mosmbajtje të maskës dhe 70 për parkim jo të rregullt”, thonë nga policia.

MPB thotë se po ashtu me automjetin ‘Karoteci janë ngritur 56 automjete.

“Kontrollet e përforcuara do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve në vijim. Ju bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat për ta rritur sigurinë në komunikacion”, thonë nga MPB./Telegrafi/