Kjo periudhë dhe kohë pandemie e izolimi ka ndikuar në formë negative tek pothuajse të gjitha llojet e bizneseve, duke i dëmtuar fillimisht në aspektin psikologjik, emocional, e duke mos lënë anash edhe atë ekonomik – financiar.

Kompania konsulente “Denis Gafuri Sales Training”, ka për qëllim që t’u ofrojë përkrahje të gjitha bizneseve të cilat vlerësojnë se stafi i tyre ka mungesë motivimi, inspirimi, si dhe për ata të cilët e kanë humbur apo zbehur frymën bashkëpunuese e ekipore. Këtë do t’a bëjmë përmes këshillimit në këshilla apo ligjeratë për stafin, ngritjen e aftësive konkurruese si dhe duke adoptuar qasjen e duhur ndaj klientëve pas kësaj periudhe të vështirë, si dhe duke trajtuar në disa tema, si:

  • Qasja e re për komunikim dhe shitje pas situatës Corvid-19;
  • Lidership;
  • Udhëzime mbi inspirimin në karrierë;
  • Udhëzime për inspirim në punë dhe puna ekipore;
  • Udhëzime për vlerat e kulturës kolektive; dhe
  • Tema tjera të dobishme sipas kërkesave të biznesit.

Këtë mbështetje e kanë mundësinë t’a marrin të gjithë bashkëpunëtorët e deri tanishëm, si dhe të gjithë ata që duan të fillojnë bashkëpunimin me ne.

Për më shumë informacione, mos hezitoni të na kontaktoni, me kënaqësinë më të madhe jemi në shërbimin tuaj. Mund të na kontaktoni në:

Website: www.denisgafuri.com

Nr. Tel: 049 893 693 

Facebook: Denis Gafuri Sales Training

Instagram: Denis Gafuri

Tani mund të na ndiqni edhe në kanalin në Youtube me emisionin “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”, të cilin ju ftojmë ta bëni Like dhe Subscribe.