Denis Gafuri, në emisionin e tij “Suksesi është qëllimi yt” ka pasur kënaqësinë të shkëmbejë ide e këshilla me ekspertin ndërkombëtar të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme për ndërmarrësi dhe inovacion, Jordan Bergincin.

Berginc është ekspert i ndërmarrësisë, lidershipit dhe super ligjërues në disa fakultete të Sllovenisë dhe fakultete tjera ndërkombëtare.

Ai është trajner i madh dhe ka qenë folës edhe në dy konventat e menaxherëve të shitjes “Suksesi është qëllimi yt”.

Me mbi 30 vjet eksperiencë në ndërmarrësi, ai ka këshilluar se si të rinjtë të fokusohen në ide dhe ngritje të aftësive të reja. Çka të mësojmë?

Duhet të komunikojnë me ndërkombëtarët në të gjithë botën për shkëmbim të eksperiencave.

Në këtë emision, janë trajtuar tema të ndryshme si:

– Çka nuk duhet të bëjmë kur mësojmë nga gabimet?
– Pse duhet t’i pyesim ata që kanë pasur dështime?
– Gjërat që nuk janë bërë si duhet
– Ndërtimi i brendit personal në biznes
– Çfarë flet e çfarë bën? Rezultatet të cilat i jep
– Mbrojtja e vlerave, tërheqja e miqve, ndarja e vlerave me miqtë, lloji i audiencës që e përcillni, hulumtimi i industrisë, etj.
– Shprehitë, pasionet, gabimet, besimi, njohuritë, skuadra e mirë, eksperienca, etj.
– Veproni në mënyrë vullnetare që t’i shtoni vlerë vetës tuaj

Për më shumë informacione, bëjeni like dhe subscribe në kanalin në YouTube! Si dhe, mund të na ndiqni dhe të na kontaktoni në rrjetet tona sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/denisgafurisalestraining/

Instagram: https://www.instagram.com/denisgafuri/

Twitter: https://twitter.com/home?lang=en