Ashtu si çdo të premte, në ora 12:00 nuk duhet të mungoni të shihni emisionin më të ri “Suksesi është qëllimi yt”, i cili ka për qëllim të tregojë rrugëtimin dhe eksperiencën e personave të suksesshëm në rrugën drejtë suksesit.

Për të gjithë dashamirët e emisionit “Suksesi është qëllimi yt”, po ju njoftojmë që në emisionin e radhës do të kemi të ftuar Diola Dostin  – nutricioniste,  autoren e librit “Mësimet e Diolës” (Best Seller) – themeluese e kompanisë kozmetike biologjike “di botanika”.

Si dhe së shpejti do ta merr titullin Dr. Shkence për nutricizëm.

Nga Diola do të dëgjojmë këshilla si të ushqehemi shëndetshëm.

Disa nga temat që do të trajtohen:

–       Ndarja e eksperiencave në ndërmarrësi;

–       Cili ka qenë faktori që i ka ndihmuar të jetë e suksesshme?;

–       Gabimet që janë bërë gjatë rrugës;

–        Mënyra e të ushqyerit;

–        Dietat për ushqim të shëndetshëm;

–        Ndikimi i dietës në bukuri;

–        A duhet ushqyer me suplemente shtesë?;

–        Superushqimet;

–        Konsumimi i qumështit dhe produkteve të saj apo mos konsumi i tij;

–        Omega 3;

–        Vitamina C;

–        Vitamina D;

–        K2;

–        Acidet yndyrore;

–        Vajin e ullirit;

–        Si të ushqehemi me pemë dhe perime bio;

–        Kozmetika bio;

–        Dobitë e çokolatës së zezë.

Për më shumë informacione, mund ta bëni like dhe subscribe kanalin në YouTube. Si dhe, mund të na ndiqni dhe të na kontaktoni në rrjetet tona sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/denisgafurisalestraining/

Instagram: https://www.instagram.com/denisgafuri/

Linkedin & Twitter: https://twitter.com/home?lang=en