Ashtu si çdo të premte, në ora 12:00 nuk duhet të mungoni emisionin më të ri “Suksesi është qëllimi yt”, i cili ka për qëllim të tregojë rrugëtimin dhe eksperiencën e personave të suksesshëm në rrugën drejt suksesit. Për të gjithë dashamirët e emisionit “Suksesi është qëllimi yt”, po ju njoftojmë që në emisionin e rradhës do të kemi të ftuar Alejtin Berishën – Drejtor Ekzekutiv i kolegjit Universum dhe Shkollës Finlandeze në Kosovë.

Me Alejtin Berishën do të diskutojmë për Digjitalizimin e edukimit dhe përfitimet nga koha e Corona Virusit.

Disa nga temat që do të trajtohen:

– Ndarja e eksperiencave në ndërmarrësi;

– Cili ka qenë faktori / zakoni më i madh që i ka ndihmuar të jetë i suksesshëm?;

– Gabimet që janë bërë gjatë rrugës;

– Cili ishte vendimi më i vështirë që është dashur të marrë?;

– Cili është ndikimi që dëshiron taa kesh në këtë botë? Nëse do iu propozonit njerëzve të bëni një ndryshim që ka ndikim në jetë, cili është ndyshimi që do e kishit propozuar?

– Çka do t’u kishe sugjeronit prindërve në punën me fëmijët e tyre?

– Ndikimi i corona viriusit në digjitlizim të edukimit;

– Digjitalizimi me praktika tek ne;

– SHKOLLA Finlandeze dhe Kolegji Universum;

– Sfidat të cilat i kemi, profesorët e vjetër, profesorët të cilët hezitojnë përdorimin e teknologjisë;

– Materialet për mësim digjital-qasja në to;

– Platformat digjitale për edukim te Apple dhe Samsung Smart Schools, me mundësitë e pakufishme të mësimit online;

– A ka në gjuhë shqipe material për të gjitha nivelet?;

– A ka stimulime nga banka botërore për shtete, në këtë drejtim apo është e mundshme që ne vet t’i realizojme ato me mjete vetanake?;

– Avantazhet e mësimit digjital si: personalizimi i mësimit, ngritja e kreativitetit, konfidencës si dhe ruajtja e ambientit ku jetojmë, etj.

Për më shumë informacione nga ne, ju lutem t’a bëni like dhe subscribe në kanalin tonë në youtube! Si dhe, mund të na ndiqni dhe të na kontaktoni në rrjetet tona sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/denisgafurisalestraining/

Instagram: https://www.instagram.com/denisgafuri/

Twitter: https://twitter.com/home?lang=en