LAJMI I FUNDIT:

Me datën 16 prill 2024 hapen panairet tradicionale në sallën 1 Tetori në Prishtinë

Me datën 16 prill 2024 hapen panairet tradicionale në sallën 1 Tetori në Prishtinë

Me datën 16 prill 2024 hapen panairet tradicionale në sallën 1 Tetori në Prishtinë

Jeni të ftuar ta dëshmoni emocionin e eksplorimit të trashëgimisë së pasur kulturore të Kosovës dhe të rajonit, përvojat emocionuese sportive, shkëmbimin dinamik ndërmjet institucioneve arsimore, studentëve dhe punëdhënësve.

Panairi ndërkombëtarë i Turizmit dhe Sportit  – Përvoja më e mirë e turizmit dhe sportit në Kosovë

Edicioni i 20-të i Panairit Ndërkombëtar të Turizmit dhe Sportit i hap dyert për vizitorë më 16-17 Prill 2024, në Sallën 1 Tetori në Prishtinë, duke filluar në ora 10:00. Me mbështetjen e vazhdueshme të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe organizatave të shumta, manifestimi i sivjetshëm premton të jetë festë si e turizmit ashtu edhe e sportit. Panairi shërben si një platformë për të shfaqur trashëgiminë e pasur kulturore dhe historike, peizazhet e ndryshme dhe përvojat emocionuese sportive të Kosovës dhe më gjerë. Nga turizmi kulturor dhe historik deri te sportet aventureske, panairi ofron një eksplorim gjithëpërfshirës të të gjitha aspekteve të turizmit dhe sportit.

Panairi Edukimit, Karrierës dhe Punës – Një portë drejt Edukimit global dhe eksplorim i mundësive të pafundme drejt karrierës që dëshironi

Edicioni i 16-të i Panairit të Edukimit, Karrierës dhe Punës ju mirëpret me 16 dhe 17 prill 2024, në Salla 1 Tetori në Prishtinë, nga ora 10:00. Si ngjarja më e madhe edukative në Kosovë, panairi bashkon edukatorë, institucione dhe profesionistë nga mbarë bota. Duke ofruar një platformë për angazhim të drejtpërdrejtë midis institucioneve arsimore dhe studentëve, panairi paraqet programe, produkte dhe shërbime inovative që formojnë të ardhmen e arsimit. Këtë panair e bënë edhe me të veçantë bashkëngjitja e komponentes së Karrierës dhe Punës, Thirrje për të gjithë studentet që kanë nevojë për pune praktike dhe për të gjithë punëkërkuesit! Bëhuni gati për të hedhur hapin tjetër në rrugëtimin tuaj të karrierës dhe punës në Panairin e Edukimit, Karrierës dhe Punës 2024. Mos e humbisni mundësinë për t’u takuar ballë për ballë me rekrutuesit, të shfaqni aftësitë tuaja dhe të zbuloni punën tuaj të ëndrrave. Pavarësisht nëse jeni një profesionist i sprovuar ose sapo keni filluar karrierën tuaj, Panairi i Punës ofron një platformë për të eksploruar një gamë të gjerë të vendeve të punës dhe praktikës. Hyrja është falas, ndaj sillni CV-në dhe entuziazmin tuaj dhe le t’i bëjmë realitet dëshirat tuaja për karrierë!

Kompania CEO – Congress and Event Organisation është organizator i të gjithë panaireve.

Për pyetje dhe detaje të pjesëmarrjes, ju lutemi kontaktoni organizatorët përkatës të ngjarjes.

Ju mirëpresim! info@ceokos.comwww.ceokos.com

Në trend Ekonomi

Më shumë
Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Ekonomi
Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Ekonomi
Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi
UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT
Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Perfetta Pashteta
A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

Melodia Px
Kalo në kategori