Ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev, në kuadër të aktiviteteve të sotme, realizoi vizitë pune në departamentet e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Kriva Pallankë, Kratovë, Probistip dhe Sveti Nikollë, ku gjithashtu pati takime pune me drejtuesit e katër departamenteve.

Sigurimi i zgjedhjeve parlamentare, menaxhimi me pandeminë Covid-19 dhe luftimi i të gjitha formave të krimit ishin temat e diskutuara në këto takime pune.

Nga ana e drejtuesve të katër departamenteve të policisë, Çulev u informua se ciklet e fundit të zgjedhjeve u mbajtën në atmosferë të qetë, pa incidente serioze.