Çmimi i modeleve M3 të BMW po rritet vazhdimisht, dhe një E30 M3 së shpejti do të shitet në ankand.

Ditët kur një BMW M3 i përdorur mund të gjendej në treg në një gjendje të mirë dhe me një çmim të mirë kanë kaluar shumë, sepse sot modele të tilla kushtojnë dhjetëra mijëra euro.

Një BMW E30 M3 i vitit 1987 do të dalë në ankand në Silverstone Auctions më 27 mars. Pronari i ri pritet të lërë mënjanë midis 32,000 dhe 38,000, transmeton Telegrafi.

Një burrë nga Britania importoi një makinë nga Gjermania në vitin 1999, e përdori atë çdo ditë për një kohë të gjatë dhe më pas e mbajti atë të në garazh dhe e ngiste makinën vetëm gjatë motit dhe pushimeve të këndshme.

Reklama
Reklama

Në vitin 2016, restaurimi u bë, u pikturua në ngjyrën e zezë origjinale Diamond, xhami origjinal u restaurua dhe pjesa e brendshme u mbulua përsëri me një pëlhurë të përshtatshme.

M3 mori një pompë të re karburanti, rregullator presioni, sistem furnizimi me karburant, filtra, pllaka dhe disqe, dhe së fundmi alternatori u zëvendësua dhe u bë një shërbim i madh.

BMW E30 M3 ka përshkuar 212,000 km kështu që pronari i ardhshëm nuk ka pse ta “kursejë” atë. /Telegrafi/