Gjatë 5 ditëve të ardhshme, të gjithë klientët e Petrol Company e kanë mundësinë të përfitojnë nga super oferta e kompanisë.

Duke filluar nga data 31 janar e deri më 4 shkurt, në të gjitha pikat e Petrol Company do të ketë zbritje për Diesel, ujë të xhamave, çipsa, pije, dhe ushqime të ndryshme në brendin e restauranteve të saj “Be Happy”.

Kështu, konsumatorët mund të kursejnë para në zbritjet që fillojnë nga 17% e deri në 30% zbritje.

Super ofertat e kompanisë janë:

Diesel 1 litër = 1.09 cent (oferta vlen vetëm për naftë dhe jo benzinë)

Ujë të xhamave 3 litra = Nga 2 euro në 1.40 cent (-30% zbritje)


Ofertat në dyqanet e Petrol Company “ONE STOP SHOP”

Çipsi Lays = Nga 0.80 cent në 0.59 cent (-26% zbritje)

Choko Sticks = Nga 1.50 cent në 1.05 cent (-30% zbritje)

Pije Tymbark = Nga 0.70 cent në 0.49 cent (-30% zbritje)


Ofertat në “Be Happy Restaurant”

Pica e vogël = Nga 2 euro në 1.50 euro (-25% zbritje)

File pule = Nga 3.50 euro në 2.50 euro (-28% zbritje)

Hamburger = Nga 3 euro në 2.49 euro (- 17% zbritje)

Veç kësaj, nga ora 22:00 deri në orën 7:00, kafja do të kushtojë vetëm 0.45 CENT në Be Happy Restaurant.

Petrol Company vazhdon edhe me shumë oferta të tjera të saja me Bonus Kartelë dhe Premium Kartelë. Për më tepër, vizitoni rrjetet sociale të Petrol Company.