Zbritjet e mëdha pas ‘Black Friday-t’, po vazhdojnë edhe sot në Gjirafa50, për ‘Cyber Monday’.
‘Cyber Monday’, apo dita e hëne pas ‘Black Friday-t’, njihet për zbritjet e mëdha në blerjet online, në gjithë botën.

Pikërisht për këtë arsye, Gjirafa50, si dyqani më i madh i blerjeve online të produkteve teknologjike, ka vendosur ZBRITJE në të gjitha produktet (rreth 60.000 produkte).

Vetëm sot, për ‘Cyber Monday’, mund të gjeni zbritje në produktet e brendeve si: Apple, Samsung, Sony, Xiaomi, MSI, SteelSeries, dhe të tjera.

Transporti është FALAS për të gjitha porositë në Gjirafa50. Po ashtu, të gjitha produktet vijnë me garancion 1 vjeçar, dhe mund të paguani produktin pasi ta pranoni porosinë, apo me kartelë bankare deri në 12 këste.

Prandaj, shiko ofertat e Gjrafa50 për Cyber Monday, dhe përfito sot nga zbritja në të gjitha produktet!

Artikull i sponsoruar