LAJMI I FUNDIT:

Çka po ju shqetëson në Kosovë? Shprehuni!

Çka po ju shqetëson në Kosovë? Shprehuni!

Bota po përjeton transformime të përditshme në shumë fusha, nga shqetësimet globale të shëndetit te çështjet e sigurisë dhe ngjarjet politike lokale. Këto ngjarje na prekin të gjithëve në mënyra të ndryshme. Ne duam të dëgjojmë nga ju!

Merrni pjesë në anketën tonë të shkurtër 1 minutëshe dhe na tregoni se si këto situata po e formësojnë jetën tuaj.

Përvojat dhe opinionet tuaja personale janë me shumë vlerë për të kuptuar efektet më të gjera të këtyre ndryshimeve. Kontribuoni për një shoqëri më të informuar dhe më të përgjegjshme. Opinioni juaj ka rëndësi!

Në trend Ekonomi

Më shumë
Temaj WinDoor, pjesë e grupit Temaj, hap fabrikën e prodhimit të dritareve dhe dyerve nga pvc

Temaj WinDoor, pjesë e grupit Temaj, hap fabrikën e prodhimit të dritareve dhe dyerve nga pvc

Temaj Windoor
Auto Mita sjellë eksperiencën outdoor brenda qendrës Albi Mall

Auto Mita sjellë eksperiencën outdoor brenda qendrës Albi Mall

Auto Mita
Telekomi i Kosovës brenda vitit përfundon modernizimin e rrjetit në tërë vendin, Krasniqi: Me 5G komunikimi do të jetë më i shpejtë

Telekomi i Kosovës brenda vitit përfundon modernizimin e rrjetit në tërë vendin, Krasniqi: Me 5G komunikimi do të jetë më i shpejtë

Mirjeta Hajzeraj
Hapet ”Gold Gate” autolarja vetëshërbyese më e madhe në Kosovë

Hapet ”Gold Gate” autolarja vetëshërbyese më e madhe në Kosovë

Gold Gate
A e keni provu najherë me ngjy çipsin n’pashtetë?

A e keni provu najherë me ngjy çipsin n’pashtetë?

Atlantik GROUP SHPK
Supershot nga Neptun Kosova ju pret në finalen e Euro 2024!

Supershot nga Neptun Kosova ju pret në finalen e Euro 2024!

Neptun
Kalo në kategori