Qumështi është një prej produkteve bazike të përditshmërisë. Nevojë e secilit në çdo kohë. 

Në vendin tonë ekziston një përzgjedhje mjaft e kënaqshme për qumësht, duke filluar nga cilësia, çmimet e ndryshme dhe zgjedhja mes brendeve vendore dhe të huaja.

Në marketet tona janë prezente brende të shumta me çmime të ndryshme, e qumështi konsumohet në masë të madhe, si vendor, ashtu edhe ai i huaj.

Platforma më serioze dhe e avancuar teknologjike e grumbullimit të të dhënave, Pyper, ka hapur një sondazh për qumështin në vendin tonë.

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (iOS) 

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (Android)


Ky sondazh ku ju mund t’i shprehni preferencat tuaja shërben për të vënë në pah nëse prodhuesit vendorë kanë arritur që të konkurrojnë prodhuesit e huaj të qumështit.

Jo vetëm që ndihmoni brendet vendore të qumështit, ju në këtë rast pasi të përgjigjeni në sondazh duke shkarkuar aplikacionin Pyper, do të përfitoni rollerë që mund ti konvertoni në bonuse si mbushje telefonike.

Mendimi juaj ka peshë e rëndësi të madhe, po aq sa ka qumështi për jetën tonë.


Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (iOS) 

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (Android)


/Telegrafi/