Fakti që pllakat qeramike janë më higjenike, nuk njollosen dhe janë shumë të lehta për t’u mirëmbajtur i bënë të domosdoshme për dizajnimin e shtëpisë.

Duke e parë rëndësinë e këtyre produkteve, jo më pak e rëndësishme është edhe vendi ku ju i përzgjedhni produktet, sepse bëhet fjalë për cilësinë e produkteve.

Për pllaka të cilësisë së lartë me modelet më të reja, vendi më adekuat ku mund të adresoheni është kompania Temaj.

E përveç cilësisë pllakat kanë një material të lehtë për tu pastruar duke i rezistuar pothuajse çdo lloj kimikati.

Pllakat të cilat kjo kompani posedon kanë shumë benefite përveç faktit që duken të bukura, disa prej tyre janë:

– Përçueshmëria e ngrohjes gjatë dimrit

– Qëndrueshmëria e gjatë

– Shumëllojshmëria e dizajneve

– Lehtë për t’u pastruar

– Përmison cilësinë e ajrit

– Rezistente ndaj rrëshqitjes

-Rezistente ndaj gërvishtjeve

Disa prej modeleve më të reja të cilat lënë më së shumti përshtypje janë: Venato Gold & Obisidian – Moss, të cilat me elegancën e tyre, sigurinë dhe komoditetin dhe cilësinë e tyre i bëjnë të gjithë për vete.

Që ju të bindeni dhe të krijoni një përshtypje ende më të mirë për bukurinë dhe cilësinë e pllakave të qeramikës nga Temaj, ju mund ta vizitoni showroomin e tyre për ti parë nga afër modelet e reja.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 049 678 001

E-mail: ntshtemaj@gmail.com

Facebook: TEMAJ NTSH