LAJMI I FUNDIT:

Cila është koha më e mirë për të vizituar Parisin?

Cila është koha më e mirë për të vizituar Parisin?

Përgatituni për një shans fantastik për të fituar shpërblime të jashtëzakonshme nga Ujë Rugove, një markë lider në industrinë e pijeve. 

Me një reputacion për ofrimin e produkteve me cilësi të lartë dhe freskuese, Ujë Rugove po ofron një mundësi emocionuese për konsumatorët që të marrin pjesë në një lojë shpërblyese shumë emocionuese, për udhëtim në Francë! 

Krejt çka duhet të bëni është të mbledhni nga dy kapakë Ujë Rugove prej secilës ngjyrë, në total janë 5 ngjyra, si dhe dy kapakë Ujë Kllokoti

Më pas vendosni kapakët në zarf të bardhë shkruani Emrin, Mbiemrin, Adresën dhe Numrin e Telefonit dhe dërgoni ato në adresën postare: Ujë Rugove, Shkabaj, Obiliq 15000. 

Tërheqja e fituesëve bëhet me 21 Qershor.

Çka po pret? Bëhu pjesë e lojës. Filloni blerjet e shisheve të Ujë Rugove dhe Ujë Kllokoti 0.5l dhe 1.5l, mblidhni kapakët dhe dërgoni me postë.

Me Rugove gjithë fiton!