Makina është shfaqur me shtresën e kamuflazhit, si dhe datën e lansimit

Kohë më parë, është raportuar se Chevrolet është duke punuar në një Corvette C8 të ri, mirëpo, kompania nuk ka bërë ndonjë konfirmim, transmeton Telegrafi.

Me një xhiro të kësaj makine, që kishte shtresat e kamuflazhit, është bërë e ditur dukja që do të ketë, si dhe data kur lansohet. Në pjesën e sipërme, shkruan data që nënkupton se do të prezanthet zyrtarisht më 18 qershor.

Më herët, ishte thënë se Chevrolet Corvette C8, me motor në mes, është e pamundur të modifikohet, duke mbetur njëjtë me mënyrë sit ë të prodhohet nga kompania. /Telegrafi/