Bukuria e gjinjve të femrave është një sinjal i fortë dhe mjaft tërheqës për burrat, aq sa shumë gra kalojnë orë të tëra në pasqyrë duke zgjedhur veshjen e duhur për të kënaqur partnerin e tyre

Por, çfarë duan vërtetë burrat në gjoksin e grave?

Të gjithë mendojmë se gjëja e parë që burrat shikojnë është madhësia, por e kemi gabim!

Madhësia është vetëm një nga karakteristikat që burrat marrin në konsideratë, por ka edhe të tjera të papritura që askush nuk do t’i mendonte kurrë. Le t’i gjejmë së bashku!

1. Kompleksiteti

Pavarësisht nga vëllimi, burrat kanë një tërheqje ndaj gjoksit të çdo lloji. Nuk ka rëndësi nëse është i madh, i rrumbullakët apo i vogël dhe i sheshtë. Edhe pse ka njerëz që kanë një preferencë për shumicën e burrave, në thelb nuk është kështu.

2. Duan ta prekin

Burrat pëlqejnë ta prekin gjoksin sepse me fjalë ata nuk mund ta shprehin me të vërtetë atë që u pëlqen. Nëse kanë mundësinë të të prekin ty, e sigurt që ai ju do.

3. Janë “jastëku” i tyre

Nuk ka asgjë më ngushëlluese për një burrë, pas një dite të gjatë dhe të lodhshme pune, të ngushëllohet në gjirin e gruas së tij. Ata vërtet mund të pushojnë në ngrohtësinë e gruas së tyre në mënyrën më origjinale të mundshme.

4. E përdorin si dorezë

Për intimitetin në publik, burrat shmangin prekjen e gjirit të së dashurës së tyre, por në situata të caktuara për të ruajtur ekuilibrin është baza e parë e tyre…

5. Sinjale

Gjoksi është një mënyrë e veçantë për t’i dërguar sinjale burrit, dhe për ta është shumë tërheqëse. Ato mund të dashurohen ose përmes veshjeve ose gjesteve.

6. Imagjinata

Edhe nëse burrat nuk ju kanë parë kurrë të zhveshur ata me siguri kanë një imazh shumë të saktë të gjoksit tuaj. Ata pëlqejnë ta imagjinojnë ashtu siç u pëlqen. /Telegrafi/