Sipas disa studimeve, femrat puthen me mesatarisht 15 meshkuj gjatë jetës së tyre, i kanë 2 lidhje afatgjate, dhe lëndohen nga dashuria të paktën dy herë para se ta takojnë fatin e jetës dhe të martohen.

Në fakt, është puthja e parë ajo që ofron pak pamje për lidhjet e ardhshme dhe zbulon shumë për partnerin aktual dhe ndjenjat që i ka për ju, transmeton Telegrafi.

A do të jetë ai i mirë në shtrat?

Është mendim i zakonshëm që puthja e parë mund të tregojë shumë për të ardhmen e lidhjes, duke përfshirë edhe çështjet që kanë të bëjnë me seks.

Në fakt, shumica e teknikës që aplikohet gjatë një puthje të parë, aplikohet më vonë edhe në dhomë të fjetjes, prandaj ju shumë lehtë mund të vendosni nëse fjetja me partnerin aktual do t’ia vlejë apo jo.

Përveç se duhet t’i kushtoni vëmendje buzëve të partnerit, ju duhet t’i ndjeni edhe duart e tij, si i lëvizë, cilat pjesë të trupit jua prekë, etj.

A kujdeset për higjienën partneri?

Kjo është plotësisht e qartë, por është e vërtetë se thuajse shumë njerëz nuk i kushtojnë vëmendje higjienës së partnerit gjatë puthjes së parë.

Megjithatë, higjiena e tij mund të tregojë shumë për sjelljen e tij karshi teje.

A mban aromë të freskët goja e tij? A mban ai parfum? A ka bërë dush paraprakisht? Nëse po, atëherë keni me fat sepse partneri brengoset për mendimin tuaj.

A i ka gjërat me nguti…

Puthja e parë mund të tregojë edhe nëse partneri e ka me nxitim apo jo. Nëse keni vërejtur se partneri po përpiqet t’ju puthë në pjesën e poshtme të trupit ose të fut dorën nën bluzën tuaj, atëherë me shumë gjasë ai ka dëshirë vetëm të bëjë seks me ju. /Telegrafi/