LAJMI I FUNDIT:

Ushqim i shëndetshëm

Përfitimet shëndetësore dhe ushqyese të shegës

Përfitimet shëndetësore dhe ushqyese të shegës

Ushqim i shëndetshëm
Pse nuk rekomandohet të konsumoni më shumë se një arrë braziliane në ditë

Pse nuk rekomandohet të konsumoni më shumë se një arrë braziliane në ditë

Ushqim i shëndetshëm
Në mëngjes apo në mbrëmje? Koha kur preferohet konsumimi i qumështit

Në mëngjes apo në mbrëmje? Koha kur preferohet konsumimi i qumështit

Ushqim i shëndetshëm
Pse duhet të hani më shumë shegë

Pse duhet të hani më shumë shegë

Ushqim i shëndetshëm
Ndihmojnë në uljen e proceseve inflamatore – ushqimet që janë plot me antioksidantë

Ndihmojnë në uljen e proceseve inflamatore – ushqimet që janë plot me antioksidantë

Ushqim i shëndetshëm
Çfarë të hani kur trupi juaj dëshiron sheqer dhe ëmbëlsira

Çfarë të hani kur trupi juaj dëshiron sheqer dhe ëmbëlsira

Ushqim i shëndetshëm
Pastron mëlçinë, ngadalëson plakjen dhe parandalon demencën – rrushi është burim i shëndetit

Pastron mëlçinë, ngadalëson plakjen dhe parandalon demencën – rrushi është burim i shëndetit

Ushqim i shëndetshëm
Birra është më e mirë se probiotikët

Birra është më e mirë se probiotikët

Ushqim i shëndetshëm
Kushtoni kujdes dhëmbëve edhe kur konsumoni ushqime të shëndetshme

Kushtoni kujdes dhëmbëve edhe kur konsumoni ushqime të shëndetshme

Ushqim i shëndetshëm
Të mira për tretjen, lëkurën, ulin sheqerin dhe presionin e gjakut – dobitë e shumta nga kumbullat

Të mira për tretjen, lëkurën, ulin sheqerin dhe presionin e gjakut – dobitë e shumta nga kumbullat

Ushqim i shëndetshëm
Të pasur me vitamina dhe minerale: Gjashtë ushqimet më të mira për forcimin e kockave

Të pasur me vitamina dhe minerale: Gjashtë ushqimet më të mira për forcimin e kockave

Ushqim i shëndetshëm
Ekspertët të befasuar për efektin e mjaltit të papërpunuar në organizëm

Ekspertët të befasuar për efektin e mjaltit të papërpunuar në organizëm

Ushqim i shëndetshëm
Duke i ngrënë këto ushqime për mëngjes, do të ndiheni të ngopur më gjatë

Duke i ngrënë këto ushqime për mëngjes, do të ndiheni të ngopur më gjatë

Ushqim i shëndetshëm
Pesë ushqimet më të mira me proteina për humbje peshe

Pesë ushqimet më të mira me proteina për humbje peshe

Ushqim i shëndetshëm
Efektet e shumta pozitive të misrit në shëndet

Efektet e shumta pozitive të misrit në shëndet

Ushqim i shëndetshëm
Pesë anët pozitive të konsumit të përditshëm të mjaltit

Pesë anët pozitive të konsumit të përditshëm të mjaltit

Ushqim i shëndetshëm
Çfarë vërtet bëjnë jogurti dhe kefiri për trupin tonë?

Çfarë vërtet bëjnë jogurti dhe kefiri për trupin tonë?

Ushqim i shëndetshëm
Gjashtë fakte interesante për shalqirin

Gjashtë fakte interesante për shalqirin

Ushqim i shëndetshëm
Hani kastravecë sa ma shpesh që mundeni! Nuk do të besoni çfarë efekte shëruese ka

Hani kastravecë sa ma shpesh që mundeni! Nuk do të besoni çfarë efekte shëruese ka

Ushqim i shëndetshëm
Soja – ilaç për dhembje dhe temperatura të larta

Soja – ilaç për dhembje dhe temperatura të larta

Ushqim i shëndetshëm
Psiliumi – kokërrza me kalori të ulët përplot fibra, ideale për përgatitje të ushqimeve të shëndetshme

Psiliumi – kokërrza me kalori të ulët përplot fibra, ideale për përgatitje të ushqimeve të shëndetshme

Ushqim i shëndetshëm
Thanat dhe vetitë shëruese

Thanat dhe vetitë shëruese

Ushqim i shëndetshëm
Katër ushqimet që ndihmojnë në ruajtjen e energjisë

Katër ushqimet që ndihmojnë në ruajtjen e energjisë

Ushqim i shëndetshëm
Pesë ushqimet që ndihmojnë në uljen e shtypjes së lartë të gjakut

Pesë ushqimet që ndihmojnë në uljen e shtypjes së lartë të gjakut

Ushqim i shëndetshëm