Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska tha se “kjo është Qeveri e parë që dëshmon se interesi te nxënësit është mbi të gjithë dhe se fëmijët janë e ardhmja jonë”.

Sipas saj, partia politike që për 12 bite vazhdimisht gjente arsyetime pse nuk u përmirësua dhe modernizua arsimi.

“Me siguri kjo i ka konvenuar dikujt. Për shkak fëmijët tanë sot në testime ndërkombëtare janë në lista”, tha Carovska.

Carovska theksoi viti arsimor do të përfundojë me sukses bashkërisht me maturën shtetërore, ndërsa reformat në arsim mbështeten nga qytetarët/Telegrafi/