Armiku më i madh për një buf shtëpie, duke se ishte një mace, të cilën e përzuri nga divani, për t’ia marrë territorin.

Kafsha që ishte duke pushuar, nisi të bezdisej prej shpezës dhe iu kundërpërgjigj duke e qëlluar me putra në kokë, transmeton Telegrafi.

Por, kur hapi krahët dhe e kërcënonte me sqepin e mbrehtë, kërceu në dysheme për të qenë më e sigurt.

Në anën tjetër, bufi i shtëpisë dukej se ndjehej më superior, pasi në këtë formë shënoi zgjerimin  zonës dominuese. /Telegrafi/