Kanë mbetur pak ditë për të rezervuar vendin tuaj në Konventën e II-të për menxherët e shitjes që do të mbahet me 1 Nëntor, në Hotel Venus – Prishtinë. Kjo Konventë është një mundësi që nuk duhet humbur dhe si e tillë organizohet vetëm një herë në vit.

Edhe këtë vit do të ketë folës nga Sllovenia, Britania e madhe, Zvicra, Shqiperia, si dhe shumë sipermarrës dhe ekspert të suksesshëm vendor. Denis Gafuri së bashku me folësit mysafir do t’i ndajnë me ne eksperiencat e ku do të diskutojnë per qasjen drejt se
ardhmes si dhe shumë këshilla për sukses në karrierë.

Këtë vit do ta kemi nderin që si folës të jetë edhe Bruno Augustoni nga Zvicra.

Kush është BRUNO AUGUSTONI?

Biografia e BRUNO AUGUSTONIT:

-Është Zvicran dhe Italian.
-Është një ekspert në komunikim & shitje.
-Mbështet ndërmarrjet në të gjithë botën për më shumë se 35 vite dhe flet disa gjuhë.
-Agustoni mban trajnime edhe online ne mbarë botën fal aplikacionit të tij unik App Augustoni.
-Kombinon në një mënyrë unike procesin e shitjes strategjike dhe strategjinë e negociatave të personalizuara dhe në grup.
– I do njerëzit, kulturat, muzikën dhe leximin

Për të mësuar më shumë rreth rrugëtimit të tij, rezervoni vendin përmes www.salesconvention.biz dhe mësoni nga BRUNO dhe shumë folës tjerë me
eksperiencë.

Numri i pjesëmarrësve është i limituar kështu qe rezervoni SOT biletën tuaj.

Për rezervime, pyetje apo informata plotësuese lirshëm na kontaktoni në sales@denisgafuri.com apo edhe përmes telefonit +383 45 510 005.