Audi dhe Mercedes duhet të kenë kujdes

Modelin aktual të 1 Series, BMW e shet në Kinë dhe Meksikë, ndërsa nuk ka plane ta dërgojë edhe në shtete tjera, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, krahas kësaj gjenerate, pritet ta lansojë edhe një version të ri, që do të ketë format më të vogël, por shkathtësi më të madhe.

Në BMW 1 Series të ri, është aplikuar arkitektura FWD Mini, teksa më parë është aplikuar RWD. Reporterët që merren me makina të reja, e kanë parë këtë makinë teksa testohej, me disa shtresa të kamuflimit.

Megjithëse pjesë e dorezave dhe një katror në kapak ishin të zbuluara, nuk shfaqnin linjat që do t’i ketë.

Me lansimin e BMW 1 Series të ri, Audi dhe Mercedes duhet të kenë kujdes të shtuar, sepse mund të jetë rival i fuqishëm për modelet që ia ka. /Telegrafi/