Ata që e kanë ndjekur Blizzard për një kohë të gjatë e dinë se lojërat e kompanisë janë të fokusuara kryesisht në tre ekskluzivitete kryesore – Warcraft, StarCraft dhe Diablo. Tani duket se Blizzard është duke punuar në një lojë të re brenda një prej ekskluziviteteve të përmendura.

Kjo sugjeron një reklamë pune të zbuluar së fundmi, në të cilën Blizzard po kërkon një projektues të ri kryesor të përmbajtjes. Sipas përshkrimit të pozicionit, ne jemi duke kërkuar për dikë që ka një vizion të qartë për misione mekanike dhe narrative interesante brenda ekskluzivitetit të shquar Blizzard.

Pyetja mbetet për cilën ekskluzivitet Blizzard po kërkon përforcime. Të gjitha indikacionet janë se mund të jetë StarCraft, duke pasur parasysh se kanë kaluar vite që nga publikimi i StarCraft 2. Gjatë vitit 2020, Blizzard njoftoi gjithashtu se zhvillimi i mëtejshëm i lojës, duke përfshirë arna dhe përmbajtje të re, ishte pezulluar.

Reklama
Reklama

Ne e dimë gjithashtu se disa dekada më parë, Blizzard zhvilloi lojën StarCraft: Ghost, zhvillimi i së cilës është ndërprerë që atëherë.

Duke pasur parasysh se sa shumë i duhet Blizzard për të zhvilluar lojërat e tij, pritet që të kalojë shumë kohë derisa të zbulojmë se për cilin titull të ri bëhet fjalë. /Telegrafi/