Linda Premium Residence është kompleksi më madhështor që po ndërtohet në vendin tonë, i shquar për lokacionin ideal dhe kushtet moderne të banimit.

Kompleksi po ndërtohet me standardet më të larta evropiane duke u ofruar banorëve çdo kusht modern të mundshëm – duke filluar prej sistemit “Smart Home”, kopshtit për fëmijë, mjekut e barnatores të lagjes, pishinës, fitnesit, saunës & spa, etj.

Duke marrë parasysh se shumica e njerëzve do të dëshironin të blinin banesë në këtë kompleks, Al Trade Center – kompania gjigante që po e ndërton kompleksin Linda Premium Residence – ka marrëveshje me bankën NLB Banka për lehtësim të procesit të blerjes.

Përmes NLB Bankës ju mund të blini banesë me mundësinë e pagesës me këste mujore deri në 20 vite, me normë preferenciale të interesit dhe hipotekë mund ta vendosni vetëm banesën të cilën e financon banka.

Blerja e një banese në Linda Premium Residence sigurisht sjell shumë e shumë përfitime e kushte të mira, prandaj mos hezitoni dhe kontaktoni në:

Për t’u bërë pjesë e këtij kompleksi, kontaktoni tani në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com

Apo për më shumë informata rreth kredisë në NLB Banka, mund të kontaktoni në 038 240 230 100 ose në www.nlb-kos.com