Dormeo ju ofron juve dhe shtëpisë tuaj ngrohtësi, rehati dhe komoditet. Gjithmonë duke ju sjellë risi, ofron më të mirat për ju. Këtë herë, ju fton të përfitoni nga oferta ekskluzive e blerjes së dyshekut Dormeo prej vetëm 9€ në muaj duke përfituar edhe 3 dhurata në çdo blerje dysheku.

Oferta zgjat vetëm edhe 3 ditë. Nxito, thirr në numrin pa pagesë 0800 100 90 ose kliko KËTU për porosi online.
Pse duhet ta bleni dyshekun Dormeo sot?

Oferta prej 9€ e dyshekut vlen vetëm edhe 3 DITË. Mundësi e pagesës me 24 këste me TEB Starcard. Në çdo blerje të dyshekut, ju përfitoni 3 dhurata FALAS. Me 15 vite garancion dhe me materialet premium ju dhuron rehatinë për kohë të gjatë. Dysheku Dormeo është investimi me i mençur që mund të bëni.

Pse dyshekët Dormeo njihen më të mirët në treg?

Portfolio e Dormeos ka mbi 10 lloje të dyshekëve me materiale premium, me përbërje cilësore Italiane, me teknologjinë e fundit Octaspring® si dhe ofron 15 vite garancion.

Dysheket Dormeo janë:
Të testuar dhe çertifikuar
Me materialet më cilësore për gjumë
Numëron 8 milion gjumash të kënaqur
Ofrojnë deri në 15 vite garancion
Të prodhuar në Europë
Fitues të shumë çmimeve
Teknologji Octaspring®
Oferta zgjat vetëm edhe 3 ditë. Nxito, thirr në numrin pa pagesë 080010090 ose kliko KËTU për porosi online. /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar