Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një muze arti, ku një burrë bie në një dysheme xhami derisa po punonte, dhe e gjithë kjo ngjarje e tmerrshme është filmuar nga kamerat e sigurisë.

Phani Guthual, asokohe inxhinier i elektros, kishte rënë nga një lartësi prej 12 metra, duke pësuar fraktura të shumta dhe dëmtime tjera, transmeton Telegrafi.

Muzeu 2

Pas rrëzimit në dysheme, Guthula është dashur të qëndrojë në spital për 45 ditë dhe t’i nënshtrohet 15 ndërhyrjeve kirurgjike. Por ngjarja e tij nuk përfundon me kaq, pasi thuhet se ai do të vazhdojë me trajtimin mjekësor derisa të jetë gjallë.

Muzeu 3

Por këtë javë, ky ish-punëtor i muzeut është shpërblyer me pesë milionë funte, pasi kishte paditur muzeun Rodin në Filadelfia të Shteteve të Bashkuara, për plagët që i mori gjatë orarit të punës. /Telegrafi/