Eksperiencat e paharrueshme gjithmonë fillojnë nga Petrol Company.

Kësaj radhe Petrol Company vjen me tri shërbime, të cilat kanë shumë përfitime, në derivate, marketet “One Stop Shop” dhe në restorantin “Be Happy Restaurant”:

Oferta në derivate – benzinë vetëm 1.05 euro

Ofertat në Marketet “One Stop Shop”:

 Ofertat në “Be Happy Restaurant”

Kjo zbritje vlen vetëm nga data 28 shkurt deri më 5 mars.

Prandaj, jeto më lirë – vetëm me Petrol Company!