Kur vetëm një gjë speciale nuk mjafton

Në kohën kur klienti mund të porositë vetura të modifikuara deri në elementet e fundit, Bentley ka shkuar një hap më larg, transmeton Telegrafi.

Me edicionin Design Series, klientëve iu mundësohet të kompletojnë varësisht nga dëshira e tyre modelin Bentayga. Në dispozicion janë të gjitha pjesët e jashtme dhe shumë pjesë të brendshme të këtij modeli V8.

“Skulpturë elegante dhe qëndrim i atletik, që reflekton nivelet supreme të luksit dhe performancës” është përshkruar kjo seri speciale.

Derisa çmimi fillestar për Benley Bentayga fillon nga 165 mijë dollarë, nuk dihet se sa mund të kushtojë ky model i kombinuar. /Telegrafi/