Ankuesja femër nga Fushë Kosova ka informuar se për shkak të një borxhi, është shantazhuar nga një i dyshuar.

I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit, rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.