Bau Market njihet si lider në shërbime dhe cilësi të lartë. Me oferta e reja, në Bau Market mund të gjeni gjithçka që ju duhet që të kompletoni shtëpinë ose vendin ku ju punoni, në sektorë të ndryshëm dhe një llojllojshmëri të produkteve në zbritje. Krahas çmimeve të arsyeshme dhe garancisë që ofron, këtë kompani e bëjnë atraktive në tregun kosovar.

Përveç javës së maraklive Bau Market vjen me oferta ditore në produkte të ndryshme. Çdo vikend do të gjeni llojllojshmëri të artikujve në zbritje.

Në këtë fundjavë do të gjeni produkte esenciale për jetën tuaj të përditshme. Përfitoni nga kjo ofertë me mbajtës tushi me raft për vetëm 11.75€, gyp kopshti MULTIFLEX nga 39.90€ në 29.99€.

Makinë për rroje + Tharëse për flokë 1800W me një super çmim për vetëm 7.50€
Gjithashtu, prej të premtes, deri të dielën, në Bau Market do të gjeni vegla pune profesionale, se super çmime.

Oferta vlen vetëm në ditë të caktuara dhe sasia është e limituar.

Shfleto ofertën online Këtu. /Telegrafi/