Edhe kësaj here java e maraklive në Bau Market vjen me zbritje në artikuj të ndryshëm në të gjitha dyqanet. Në Bau Market ju mund të gjeni gjithçka që ju duhet që ta kompletoni shtëpinë ose vendin ku ju punoni, në sektorë të ndryshëm.

Pra duke filluar nga sot 05 nëntor deri me 11 nëntor do të gjeni shumë produkte me zbritje nga të gjitha kategoritë për shtëpinë dhe punën tuaj.

Bau Marakli, pastroni hirin me thithëse elektrike për hi me çmim prej 33.90€, dhe përgadituni të ngroheni në dimër me kamin elektrik me super çmim prej 119.90€. Dekoroni shtëpinë tuaj me dyer që kanë garancion deri në 10 vite me çmim prej 195.00€ dhe përfitoni doreza gratis.

Gjithashtu Bau Market ju fton të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes BAUCARD. Duke blerë me këtë kartelë ju bëheni pjesë e lojës për banesën e tretë që dhurohet nga Bau Market në Prishtinë.

Mos harroni zbritjet vlejnë deri me datë 11 nëntor dhe vetëm në bau market.

Shfleto ofertën online për t’i parë produktet tjera të shumta në zbritje: https://goo.gl/39sZif