Kryetari i PD Lulzim Basha ka reaguar për paketën ligjore antishpifje, të cilën qeveria kërkon ta kalojë në parlament.

Basha shprehet se qeveria shqiptare po kalon një ligj, i cili me fjalë të tjera do të ishte një “tërmet” ndaj lirisë dhe demokracisë në vendin tonë. Ai shton se është e rëndësishme që sot të gjithë duhet të angazhohemi kundër paketës ligjore të qeverisë që synon ta cenojë këtë liri dhe të censurojë media.

“Liria e shprehjes është themeli i demokracisë dhe çelësi i gëzimit të çdo të drejte tjetër të njeriut, prandaj të gjithë duhet të angazhohemi kundër paketës ligjore të qeverisë që synon ta cenojë këtë liri dhe të censurojë mediat.#MOSnaPREKfjalën”, shkruan Basha në postimin e tij. /ballkanweb/

Liria e shprehjes është themeli i demokracisë dhe çelësi i gëzimit të çdo të drejte tjetër të njeriut, prandaj të gjithë duhet të angazhohemi kundër paketës ligjore të qeverisë që synon ta cënojë këtë liri dhe të censurojë mediat.#MOSnaPREKfjalën

Publiée par Lulzim Basha sur Lundi 16 décembre 2019