LAJMI I FUNDIT:

Banka Ekonomike me hapësirë vetëshërbyese tani edhe në Albi Mall

Banka Ekonomike me hapësirë vetëshërbyese tani edhe në Albi Mall

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se me qëllim që të jemi sa më afër klientëve dhe të ju ofrojmë shërbime sa më cilësore, tani kemi hapur hapësirën vetëshërbyese 24/7 në Albi Mall.

Hapësira vetëshërbyese 24/7 përmes pajisjeve inovative ofron mundësinë për të gjithë klientët tanë të kryejnë shërbimet bankare 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, duke mos u kufizuar kështu nga orari zyrtar i punës.

Tani, ju në hapësirën në fjalë mund të depononi apo të tërhiqni në çdo kohë, po ashtu mund të qaseni në platformën e E-Banking dhe ti realizoni shërbimet bankare.

Ne mbetemi të përkushtuar të vazhdojmë të modernizojmë shërbimet tona, duke qenë gjithmonë në trend me zhvillimet bashkëkohore të sektorit bankarë. /Telegrafi/

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Albi Mall
Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Botë
KEDS ndërton linjën e re mbi 60 km në Gjakovë, përfitojnë rreth 10 mijë qytetarë

KEDS ndërton linjën e re mbi 60 km në Gjakovë, përfitojnë rreth 10 mijë qytetarë

Ekonomi
Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

Albi Mall
Kosova ka thëngjill me bollëk, por importon nga jashtë

Kosova ka thëngjill me bollëk, por importon nga jashtë

Ekonomi
Gjithçka që duhet të dini rreth partneritetit mes Arizona State University dhe UNI - Universum International College

Gjithçka që duhet të dini rreth partneritetit mes Arizona State University dhe UNI - Universum International College

Albi Mall
Kalo në kategori