Ish-ministrja e Financave ka reaguar pasi i akuzuari për vjedhjen e 2.1 milionë eurove nga Thesari i Shtetit ka pranuar fajësinë.

Përmes një postimi në Facebook, Bajrami ka deklaruar se duhet të fillojë të kthehen paratë në buxhetin e Kosovës.

“Dje, sot, nesër dhe përgjithmonë do të bëj të njëjtin faj. Prapë, do të DENONCOJ secilin krim e secilën vjedhje që ndodh. Nuk jam dorëzuar dhe nuk dorëzohem as nga ata që kanë tentuar të më ndalin të flasë e denoncoj paligjshmëri e shkelje ligjore tjera”, shkruan Bajrami.

Rasti i 2.1 milionë eurove, Labinot Gruda e pranon fajësinë Rasti i 2.1 milionë eurove, Labinot Gruda e pranon fajësinë

Postimi i plotë:

E denoncova, dikush e pa si faj, e pranoj këtë faj

Reklama

Kam pranuar me qindra mesazhe përkrahëse që kam DENONCUAR vjedhjen e 2.1 milionë eurove. Dhjetëra e qindra reagime nëpër rrjete sociale e kërcënime pse kam denoncuar.

Reklama

Sot, kur i akuzuari kryesor e PRANOI fajin, po e pranoj edhe unë një faj. Fajin se e kam DENONCUAR.

Dje, sot, nesër dhe përgjithmonë do të bëj të njëjtin faj. Prapë, do të DENONCOJ secilin krim e secilën vjedhje që ndodh. Nuk jam dorëzuar dhe nuk dorëzohem as nga ata që kanë tentuar të më ndalin të flasë e denoncoj paligjshmëri e shkelje ligjore tjera.

Prandaj, sot, është ditë e madhe për drejtësinë. Është ditë e madhe për Kosovën. Menjëherë duhet të nisë kthimi i parave në buxhetin e Kosovës. Drejtësia duhet ta kryejë detyrën deri në fund pasi i akuzuari ka pranuar fajin dhe ka hapur rrugën për sqarimin e 2.1 milionë eurove deri në fund. /Telegrafi/

Reklama