Makina e re, pritet të jetë më e avancuara në klasë

Lansimi i Mercedes A-Class dhe CLA-Class, nuk i ka pëlqyer shumë kompanisë Audi, që konsideron se ka konkurrencë të ngjeshur të sedanëve luksozë, transmeton Telegrafi.

Modelet e tanishme A3, S3 dhe RS3 të tanishme, janë shumë të mira, mirëpo për të qenë në nivel me Mercedes, duhet punur edhe më shumë. Raportohet se Audi ka filluar të punojë për një A3 të ri, që do të arrijë si një model i vitit 2021.

Lansimi i kësaj makine, është shtyrë, pasi Audi është fokusuar në prodhimin e e-tron, që të tejkalojë sa më shpejtë skandalin Dieselgate.

Burime të besueshme nga Audi, i kanë thënë Autocar se është duke u punuar në gjeneratën e tretë të A3, që do të jetë më e avancuara në këtë klasë, për të mposhtur konkurrencën.

“Do të jetë makinë më e mirë në çdo formë, derisa brendësinë do ta ketë shumë më të mirë, ku gjithçka është digjitale” është thënë lidhur me këtë veturë.

Me vendosjen e sistemit hibrid, është punuar që Audi A3 i ri, të jetë shumë më i shkathtë në lëvizje, të mos lëshojë tinguj të padëshirueshëm dhe të ketë dukje të mirë. /Telegrafi/