Forca e Sigurisë së Kosovës njofton se ka asgjësuar 1 mijë e 447 municione eksplozive të cilat ishin gjetur ditë më parë nga ekipet e Kompanisë së Deminimit në Parkun e Lirisë në Ferizaj.

Në njoftim bëhet e ditur se operacioni i demolimit është realizuar me sukses në Poligonin e FSK-së në fshatin Babaj Bokës të Komunës së Gjakovës.

“Në një operacion të përbashkët, Ekipet e EOD-së të Forcës së Sigurisë së Kosovës, EOD e KFOR-it Amerikan dhe EOD e KFOR-it Ukrainas, është bërë asgjësimi i 1447 municioneve eksplozive të cilat ishin gjetur nga ekipet e Kompanisë së Deminimit në Parkun e Lirisë në Ferizaj”.

Gjenden rreth 1 mijë e 600 municione eksplozive në Parkun e Lirisë në Ferizaj Gjenden rreth 1 mijë e 600 municione eksplozive në Parkun e Lirisë në Ferizaj
Reklama

“Kompania e Deminimit, në bashkëpunim me partnerët ndërkombëtar do të vazhdoj deri në asgjësimin e gjitha municioneve eksplozive  që rrezikojnë jetën e qytetarëve në Republikën e Kosovës”, thuhet në njoftimin për media të FSK-së. /Telegrafi/

Reklama