Cody Cooper nga Kolorado e Shteteve të Bashkuara, ka arritur të kapte me dorë thikën e mprehtë derisa ishte në ajër, kur në shënjestër e hodhi shoqëruesi tij Scott Fernandez.

Derisa dy thikat e para nuk arriti ti kapte, të tretën e zuri duke shmangur ndonjë prerje, sepse e kapi në dorezë dhe jo për tehu, transmeton Telegrafi.

“Jam prerë lehtë, por nuk më ka dhimbur, kaloi shpejtë” ka thënë Cooper, kur është pyetur nëse i ka ndodhur ndonjëherë të prehet.

Megjithëse mund të kapë thika ën lëvizje dhe t’i sjellë nëpër gishta, këto veprime ai kërkon të mos provohen nga të tjerët. /Telegrafi/