Apple së shpejti do të lëshojë pajisjen e saj të parë pajisjen me baterinë wireless, AirPower.

Nëse thashethemet dalin të vërteta, do të kushtojë një shumë prej $ 200 kur do të lirohet më në fund, gjë që është mjaft shumë e lartë për një ngarkues wireless. Më e keqja e të gjithave, pasi që ka një dizajn të tillë, nuk mund ta përdorni edhe identifikimin Face ID në iPhone X ndërsa është duke u ngarkuar.

Standardi i konvertueshëm i ngarkimit pa tel të ngarkimit me shpejtësi Samsung, mund të shndërrohet nga një çast në tjetrin, kështu që aparati i TrueDepth fokusohet drejtpërsëdrejti tek ju ndërsa telefoni është duke u ngarkuar në tryezën tuaj.

Kjo është mënyra më e mirë, sipas BGR, se sa të jesh në gjendje të ngarkosh tri pajisje në të njëjtën kohë … dhe kushton rreth 150 dollarë, më lirë se AirPower.